Technology

Технологията зад дървените сглобяеми къщи ни позволява с ръка на сърце да дадем обещанието, че можем да направим най-подходящата къща за всеки човек, с всякакви цели и предпочитания. Може би искате удобен, практичен и уютен постоянен дом за семейството си? Търсите оптималното решение за извънградска вила за релакс?

Искате да развиете бизнес с къщи за гости и ваканционни имоти? Няма проблем, гарантираме бързина и качество за всеки от тези случаи! 

За изработването на отделните елементи използваме естествени и екологични материали - бял бор и смърч. Обработката им минава през няколко задължителни етапа, за да достигнат желаното качество и да бъдат пригодени за работа.

Technology stage 1
Drying under natural meteorological conditions / about 1 month /;
Technology stage 2
Drying in our own dryer to the allowable equilibrium humidity - W-8% -15% / 1 month /;
Technology stage 3
Treatment with preparations against mold, fire and wood-eaters / for which we provide a certificate /;
Technology stage 4
Treatment with water-based preparations - stain and varnish.

След продължителния процес по подготовка на дървесината, е време тя да започне да се превръща във Вашия дом. Изграждането на дървените панели за сглобяемата конструкция е съобразено с проекта на архитекта и се случва в самия цех. Тази част от изпълнението е огромно преимущество за клиентите ни, което се гордеем, че можем да предоставим!

В този етап може да добиете реална представа, как ще изглежда бъдещия Ви дом - не само като чертеж и картинка, но и да усетите сами пространството и духа на къщата! 
Възможността да прецените действителната големина, разположение и височина на всяко помещение предварително, е изключително удобство, защото при необходимост може да нанесете корекции и промени в движение.

Едва след като сте напълно убедени, че всичко е точно така, както го желаете, можем да пристъпим към монтажа на Вашата къща. Завършената сглобяема конструкция се транспортира под формата на отделни пана до мястото на монтаж. Той се осъществява върху предварително подготвен фундамент от нашите специалисти. Държим да контролираме качеството на процеса от начало до край!

House scheme

Време е за финалната част!

Започваме със стените. Те се сглобяват от подготвените панели, които от своя страна запълваме с минерална вата с висока плътност. Благодарение на нея в съчетание с дървесината къщите ни са добре изолирани и енергоспестяващи. Външните стени могат да бъдат завършени с дървена обла обшивка или с минерална мазилка, според вашите предпочитания.

Следва монтирането на специално обработените слепени греди за покрива, върху които се поставя и самият той. Поставяме:

  • OSB плоскости 
  • Хидроизолираща черна хартия
  • Дървена скара, запълнена с минерална вата
  • Керемиди / ондулин 
  • Безшевни улуци и водостоци

С това „тялото“ на къщата Ви е готово и е време да ѝ вдъхнем живот.

Нашите електро- и ВиК инженери работят по утвърдените международни норми и изисквания. За нас е важно, че тази дейност също се осъществява под строгия ни надзор и контрол.

Една дървена къща няма как да бъде завършена и без дървено подово покритие. Под дюшемето полагаме фолирана вата, която има отлични топло-, влаго- и шумоизолиращи свойства.

Поставяме PVC дограма и интериорни врати, изработени от масивна дървесина.
И ето, че неусетно Вашата дървена сглобяема къща е готова и остава само да внесете собствения си стил и настроение в интериора! 

Макар и на пръв поглед изграждането ѝ да изглежда твърде улеснено, то представлява стриктен и методичен процес. Зад всяко малко действие стоят дългогодишен опит, прецизност и безкомпромисност. И разбира се много любов и всеотдайност. Наградата ни са Вашите усмивки и грейналите погледи!

Roof glass wool
Ceiling insulation

Advantages

Сглобяемите къщи се отличават с оригиналност, устойчивост, сигурност и комфорт. Всичко това на една балансирана цена. Неслучайно главоломно набират популярност.

See more ⟶

Card image cap

Production

Нашата база е нашата гордост, нашият дом, нашият живот. Разполагаме с един от най-модерните цехове в страната, в който ден след ден сбъдваме нечия мечта за уютен домашен кът.

See more ⟶