FAQ

Тук ще намерите списък с най-често задаваните към нас въпроси. Ако не откривате отговор на това, което търсите, моля не се колебайте да се свържете с нас на имейл: office@stor-bg.com!

Изработка, доставка и монтаж на дървени сглобяеми къщи до ключ. Подробности и разбивка на всички включени дейности може да видите в секцията „Цени“.

Практически няма ограничения за големината на къщата, като квадратура, както и по отношение на стила. Вашата дървена сглобяема къща може да бъде както с класическа или модерна визия, така и битова, носеща духа на отминалите години.

За стартиране на нашата работа е необходимо строително разрешение, което се изготвя от съответната община. За това строително разрешение ние можем да Ви съдействаме, тъй като работим с архитектурно студио, което може да подготви всички предварителни документи. За по-подробна информация относно документацията, може да се свръжете с нас.

Да, цената е фиксирана. Разбира се, тя може да бъде променена при форсмажорни обстоятелства, както и при предварителни договорки или поемане на допълнителни дейности. За повече подробности относно какво включва цената и кои дейности са допълнителни, вижте секция „Цени“ или се свържете с нас.

Изграждането на такъв тип къща има значително по-кратки срокове от монолитната такава. То зависи основно от големината й. За пример: обекти до 100 кв. м. изграждаме в срок до 3 месеца след подписването на договора, при готов фундамент.

Всички дейности по изграждането на Вашата къща се извършват от висококвалифицирани служители на фирма СТОР ООД. Изключително рядко работим с подизпълнители. Това вътрешно правило на компанията, ни дава възможност да поемем отговорността за всеки един етап от изграждането на къщата. Предимство за Вас, като наши клиенти е, че контактувате само с нас по всички належащи и нововъзникнали въпроси в процеса на работа, без да се налага да търсите и чакате различни бригади и хора, които да Ви съдействат.

За съжаление в момента няма унифицирано законодателство по темата. Свържете се с Вашата банка за потенциални възможности или с нас - бихме могли да Ви дадем насоки.

Съгласно ЗУТ в България гаранцията на всички конструктивни части е 10 години.

Изграждането на къща при нас е възможно целогодишно. Конструкцията се изгражда в нашата производствена база, което ни позволява да не се влияем от метеорологичните условия.

Can't find what you are looking for?

Ask us a question ⟶