Нискоенергийни сглобяеми къщи

Целта на предлаганите от фирма “СТОР” ООД дървени, сглобяеми къщи е не само да се превърнат във Ваш дом. Нашата мисия всъщност е те да бъдат Вашата реализирана мечта за топъл и уютен домашен кът!

Технологията, която е заложена в направата на сглобяемите конструкции за нас е бъдещето на жилищното строителство - нискоенергийни дървени къщи. Те притежават здрава и лека носеща конструкция, като са подходящи за изпълнението на разнообразни архитектурни проекtи. Освен това строителство на предлаганите от нас къщи на труднодостъпни и отдалечени места не е проблем. Кратките срокове за изработка и монтаж не влияят по никакъв начин на качеството, Вие имате готова за живеене къща, която както ние обичаме да казваме “ ще Ви служи вярно до живот ”.

Важно е да се отбележи, че разходът на енергия е най-малък за сглобяемите къщи при строителството и експлоатацията при постигане на изключително високи изолационни показатели.

Едно от изиsкванията към сградното строителство в Европейския съюз след края на 2020 година ще бъде по-голямата енергийна ефективност и план за намаляване на вредните емисии. Ние също винаги сме работили в тази посока.

Какви са европейските стандарти за тях?

По европейски норми, сглобяемата къща е сграда, чиито части като стени и тавани се произвеждат в индустриални условия и биват транспортирани в завършена фаза на елементите. На мястото на самия обект се случва единствено тяхното сглобяване и поставяне върху солидна основа. Мнението на голяма част от обществото е доста скептично към дървените къщи, като те биват представяни като бунгала и бараки. Тези представи трябва да бъдат оставени в миналото.

С какво се различават?

Сглобяемите къщи от 21 век са такива, които коренно се различават от постройките за временно пребиваване. Също така и предимствата пред монолитната конструкция са хиляди като най-важните са:

  • добрата топлоизолация водеща и до значително електроспестяване;
  • скоростта на строителството;
  • по-ниска цена;
  • възможност за по-добро оползотворяване на вътрешните площи.

Качественото изпълнение по нищо не отстъпва на другите видове строителство особено що се отнася до здравина, комфорт, икономичност. Ако желаете да Ви бъде топло през зимата и хладното през лятото, ако държите на качеството, ако имате в представите си изграден дом, свързан пряко или косвено с природата, ние сме на Ваше разположение! Това е нашата мисия!