Енергоспестяващи сглобяеми къщи

Енергоспестяващи сглобяеми къщи, грижа се и за Вашето здраве и комфорт!

Сглобяемите дървени къщи, които фирма СТОР ООД предлага се характеризират с изключителни екологични свойства и високо ниво за спестяване на енергия. Все по - предпочитано, това строителство говори за нарасналото екологично съзнание у хората и ангажираността им към здравословна и естествена среда за живеене.

Дървената сглобяема къща съхранява топлината отвън и отвътре. Изследвания и експерименти са показали,че средно 40-50% с тя спестява енергия в сравнение със сградите от бетон и тухла. В една и съща стойност на топлоизолация на стената, дървеният материал често я увеличава с поне 10 см.

Дървените къщи са стабилни и гъвкави, което означава, че могат да се подлагат на натиск. Също така те имат по-ниска конструктивна устойчивост и по-ниско тегло в сравнение с цимента, т.е. при неблагоприятни условия ( напр. Земетресение ) опасността е сведена почти до минимум. Поради тази причина те са по-безопасни. Предпазват също така от неблагоприятни метеорологични условия. Смяната на сезоните не е проблем! Те са топли през зимата и хладни през лятото. Спестявате двойно повече средсва и енергия.

Дървото е полезно за здравето! Благодарение на своите дифузионни свойства, то действа като филтър против мръсен въздух, алергени и токсични агенти.

Благодарение на изпитаната дървена конструкция, Вашата къща ще бъде дом – мечта! Освен уют, ще бъде тихо и комфортно. Добрата изолация, която поставяме на подове и стени ще изолира звуковите вълни. Ще може да се отпуснете далеч от стреса и забързаното ежедневие!