Аксесоари и материали

Градински аксесоари – фирма ,,Стор“ ООД предлага и направата на градински аксесоари, изработени изцяло от масивна дървесина, допълващи екстериора на дървените сглобяеми къщи.

Вие обичате топли цветове и природни материали? Именно поради тази причина ние предлагаме градински аксесоари и мебели за Вашето дворно пространство и градина. В зависимост от вида дървесина и Вашите идеи, можем да създадем невероятна атмосфера в дома Ви чрез разнообразна гама от принадлежности. Аксесоарите са перфектно допълнение към сглобяемите дървени къщи

Тук е моментът да Ви запознаем с предимствата на Дървените градински аксесоари и мебели. Те са много стабилни, трайни и различни. Ако ги поддържате правилно, това ще бъде една дългосрочна инвестиция. За разлика от пожълтялата пластмаса, дървото може да се третира отново и отново. Вие ще можете да ги боядисвате според новите тенденции и Вашият двор винаги ще бъде „в крак с модата “. Отделните елементи винаги могат да бъдат заменяни с нови.

За изработката на дървени аксесоари ние използваме иглослистна дървесина. По този начин те са много издръжливи. Задължително се третират против дървояди, пожар и плесени чрез инпрегниране на материалите с байц и лак.

В която и градина да попаднат нашите градински аксесоари , тя изглежда топла и хармонична, със собствен характер, сякаш природата е влязла в дома Ви.

Ние съзадаваме жизнено пространство за Вас и Вашите близки чрез елегантните дървени принадлежности за Вашата тераса или барбекю. Фирма СТОР ООД Ви предлага всичко необходимо за проектиране на „ зелен хол“ в дома Ви. За нас е важен Вашият комфорт, когато се намирате на открито, на Вашият балкон . За това ние създаваме устойчиви и красиви мебели от масивна дървесина и аксесоари към тях с качествени материали. Благодарение на изключителната си плътност и естествени смоли те издържат през цялата година на топлина, студ и влага, освен това са лесни за почистване и поддръжка.

Градиснките мебели и аксесоари от масивно дърво вече са изключително популярни и предпочитани. Направени от природни продукти, те се сливат хармонично с природата навън. Ако искате и Вие да бъдете в хармония с нея, не се колебайте и се свържете с нас!