Производствена база на СТОР ООД

Вашият дом е там, където намирате спокойствие, познатият за Вас комфорт и усещане за сигурност. Това е мястото, в което прекарвате голяма част от времето си. Домът и нуждите Ви са това, за което мислим при създаване на нашите дървени, сглобяеми къщи. Всеки един детайл е внимателно обмислен, изработен и в хармония с околната среда. Нашата цел и мисъл е една - да превърнем дома Ви в най-любимото Ви място.

Нашата производствена база се намира в с.Говедарци, общ. Самоков, само на около 80 км от гр.София. Разположена е в подножието на Рила планина и в непосредствена близост до река Искър. За нас природата е приток на енергия и вдъхновение, което ние пренасяме върху нашите къщи.

Производството ни е разположено на площ от 10 декара с две отделни помещения за направата и издигането на дървени къщи. В основните ни, централни халета е базирана голяма част от механизацията, позволяваща изработката на сглобяемите постройки. Разполагаме с повече от 20 дървообработвaщи машини, улесняващи нашата работа. Железарският ни цех се намира в отделно помещение, в което при нужда правим скобки и планки за укрепване на конструкцията.

Базата разполага с обособено място, в което е разположена нашата собствена сушилна, осигуряваща 6% влажност на дървения материал. Това е основното и най-важно условие за качествена и здрава конструкция. Две от помещенията ни са предназначени изцяло за обработката на дървения материал. В едно от тях са разположени 4 специализирани шлайф машини, придаващи невероятна гладкост на дървото. Другото помещение е изцяло отделено и обособено за третиране на дървеният материал против пожар, дървояди, плесен и гъби, както и за лакиране с байц и лак, предотвратяващи напукване и белене на дървото.

За да бъде една къща напълно завършена, разбира се, трябва да се постави покрив. Той е един от най-важните елементи. Ние разполагаме с обособено място за слепването на греди и колони, изключително важно за здравината и качеството на покрива.

Всеки един детайл е важен за нас. Опитът, който имаме, градим години наред. Всеки ден за нас е предизвикателство, което приемаме с отворени обятия. Стараем се и се развиваме постоянно. Единственото ни желание е да предложим най-доброто на нашите клиенти. Производствената ни база е една от най-добрите в нашата страна, разполагаща с всичко необходимо за изграждане на Вашият дом, Вашата мечтана дървена къща.